1. 3. 2012.

Šarm kontrasta

Početak rada jednog stručnog tima sa klijentom, pri uređenju enterijera, podrazumeva uzimanje životne anamneze istog i njegove porodice koja će koristiti životni prostor, te se projektovanju pristupa sa svih aspekata kako arhitektonskih, enterijerskih tako i ličnih. Na taj način se enterijer maksimalno prilagođava korisniku. Svi mi imamo individualne ukuse, vlastito poimanje stanovanja, želje, potrebe ..

Međutim, kada se iz enterijera čita toplina doma, sigurnost utočišta porodice...niko ne ostaje ravnodušan. Želimo da Vas upoznamo sa stilom koji ceo svet već godinama inspiriše pri uređenju egzistencijalnih prostora - Shabby Chic stil.


Neizvesna igra prošlosti i budućnosti, protkana nitima nepobedivog Romantizma, inspirisana New York-om, Parizom...
Njegovo visočanstvo Kontrast u potpunosti konstruiše prostore koji su odlika svih nas koji volimo slobodan život. 

Evo par saveta:

Zaboravite spuštene plafone, otvorimo prostor, a kitnjastim gips lajsnama ga uobličimo. Ono što ograničava prostor ne sme da dominira. Naglasite podove, a zidovi neka nestanu. Oni su bez boje i teksture.

Igrajte se materijalima, štofovima, oblicima...Prostor ispunjen eklektičkim nameštajem, sa mnogo detalja ( pronađite ih na buvljoj pijaci, tavanskim prostorima, i dozvolite da ispričaju svoju priču...) , šarenim cvetnim štofovima, šarama ,velikim bibliotekama , ali potpuno savremenom tehnikom  - je ono što će zadovoljiti svačiji ukus...

Prostor koji odaje udobnost tradicije, a udobnost zaista obezbeđuje novim tehnologijama.

Parketi kompanije Tarkett su u potpunosti proizvod jedne takve igre.Tehnički potpuno usavršeni i moderni,a opet toliko topli i tradicionalni.

Preporučujemo kolekcije Tango Art, Tango i Flamenco. Dezene možete pogledati na Tarkett parket sajtu www.parket.tarkett.rs. Šta Vi mislite?


I ne zaboravite - život nije borba, život je igra. Igrajte se slobodno :)

Нема коментара:

Постави коментар